geir bredes weblogg

Denne bloggens høye beskytter er "Saint Marshall, the Holy Fool"

Friday, April 28, 2006

Etter at Krister Søgård tok hatten, og gikk fra jobben som landslagstrener i langrenn har det vært stille i vintersportmiljøet. På den annen side har det blitt rabalder i bilmiljøet på Hønefoss, etter at Søgård tok over jobben som daglig leder i Ringerike Bilsenter AS.

Debatten har rast i det lokale bilbladet "Hønebil", og tema har vært Søgårds avgjørelse om å satse på fjorårsmodellen, fremfor den nyeste modellen av Opels flaggskip: Opel Zafira. Søgårds begrunnelse er at den nyeste modellen bør få en rolig inntreden i markedet, og legger vekt på at denne bilen kommer til å gi Opel mye glede i årene fremover. Søgård har også luftet tanken om reintrodusere en rekke Opel-modeller fra 80-tallet, og det er da spesielt biler med bakhjulstrekk som ligger Søgårds hjerte nær. En annen avgjørelse som har vekket oppsikt i miljøet, er ansettelsen av Terje Langli som analysesjef i butikkens dekkavdeling.

Det skal være usagt foreløpig om Søgård har en finger med i spillet i de øvrige bilrelaterte problemene Hønefoss opplever, men jeg for en vil følge situasjonen med argusøyne.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home