geir bredes weblogg

Denne bloggens høye beskytter er "Saint Marshall, the Holy Fool"

Thursday, January 12, 2006

Har tilbrakt det siste døgnet foran tv-apparatet, og selv om det er mye av det samme gamle på skjermen, har jeg vært vitne til en spektakulær begivenhet og dessuten har jeg noen kritiske bemerkninger til serien "Seventh Heaven".

Det siste døgnets store snakkis er jo selvfølgelig nattens episode av Larry King, hvor forfatteren av boken "A Million Little Pieces" - James Frye (og moren var gjest). Dette var det første intervjuet til Frye etter at The Smoking Gun avslører at memoarene hans ikke akkurat er pinlig nøyaktige. En annen side ved denne saken er at boken er kåret til årets bok i Oprah´s Book Club. Programmet avsluttes med at Orah ringer inn, og tar til orde for at bransjen må sette opp vanntette skott mellom fiksjon og memoarer.

Satt nettopp å så Seventh Heaven, tv-serien om prestefamilien som er av den fantastiske sorten. Det som gjør at det skurrer litt for meg, er alt den dritten som skjer i omgangskretsen til denne familien. Alle barna i familien har venner eller bekjente som lager et sant helvete for familien Camden. En har en kamerat som har sekken full av farens hasj, den eldste havner i ei pinlig klemme i pga. personer som jukser på en halvårseksamen, hun blonde får tilbud om en date hvis hun hacker seg inn på skolens computer og hun som er så flott har ei venninne som fikk barn da hun var 14. Hvordan kan dette ha seg? Poenget må jo være at Camden-familien er en av de bedre i en amerikansk forstad i moralsk forfall, men i det store bildet er de helt på det jevne.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home