geir bredes weblogg

Denne bloggens høye beskytter er "Saint Marshall, the Holy Fool"

Monday, November 07, 2005

leser i vg nett at tre franske bloggere er arrestert for å oppfordre til opptøyer. jeg vil derfor oppfordre alle franske blogger til å oppfordre alle til å storme bastillen. det ville kommet helt uventet, og signaleffekten vil være enorm. det er imidlertid et problem med oppstanden i frankrike, mangelen på lederskap. jeg vet at det blåser på toppene, det er i motbakke det går oppover: jeg er geir brede, leder av den franske oppstandelsen. her er våre krav.

vi vil ha mer funky flagg og nasjonalsang, vi vil ha skolefri, mer ballspill, kun et fremmedspråk på ungdomskolen. vi vil ha mopedopplæring, rabatt på trikken, rockeverksted og de nasjonale prøvene kan dere trøkke opp i rævva. vi vil ha krans fra staten på graven til morrison. vi vil ha burka og familiegjenforening, vi vil ha en granskning av nazi-fortiden til mitterand og ratzinger. vi vil ha selvstendighet for korsika, men ikke monaco, vi vil ha målgang i marseille, og alpe d`huez tidlig i juli neste år. vi er kritiske til ingen lagtempo, men det kan diskuteres. skolemat selvfølgelig, og gratis ferjer. rassikring, frihetsgudinnen i retur. det var også dumt å slutte med concorde etter kun et lite uhell. det bør også åpnes for deling av belgia, og det bør også sees på den den brutale sammenslåingen av tyskland. kursk-ulykken settes også i et mystisk lys etter forrige ukes dok1. erling lægreid bør settes på pidestall, og kommentarene hans bør bevares for kommende generasjoner. handlingsregelen bør legges død, og nordsjødykkerene må få en solid erstatning. haagdomstolen bør på eget initiativ ta opp saken om fiskerettigheter rundt svalbard. jeg leste også en fascinerende artikkel om en sjøtunnel, som kan spare sjøfolk for den knallharde turen rundt stadt. hvis vi engasjerer bedrifter fra polen så unngår vi press i økonomien. vi synes også det er dumt at fifa bestemte seg for seeding i playoffen, etter gruppespillet var omtrent ferdigspilt. skaper uheldig presedens. ellers er vi stort sett fornøyd. trenger kanskje et fly klart, og fem millioner i diverse valuta. forhandlingene i wto er vi foreløpig usikre på, men at det må gjøres noe med de omfattende subsidiene til landbruket, fatter jo enhver idiot. fugleinfluensa og gammaglimt er vi fullt og helt i mot, men dette kan umulig være kontroversielle tema. hamstring av tamiflu er også latterlig. jeg vil også gjøre det helt klart, det blir ikke forhandlinger før en brøkdel av kravene er innfridd.

ser at vg har avstemning om man frykter franske tilstander i norge. jeg er mer redd for å få et hipp hipp hurra for norge-parti.

12 Comments:

  • At 3:12 PM, Blogger geir brede said…

    ordet bør har samme betydning i denne bloggen som ordet har i grunnloven. dette sier seg selv. grunnen til dette er at jan fritjof bernt mente at dette tok seg bra ut, og det kan ikke skyves under bordet at den mannen har stil. le etat est jan fritjof

     
  • At 5:31 PM, Anonymous Anonymous said…

    hallo!

     
  • At 5:32 PM, Anonymous Anonymous said…

    du er så utrolig teit! aldri sett noen så selvhøytidelig og klovnete dust.

     
  • At 7:57 PM, Anonymous Anonymous said…

    Dette er en utrolig pinlig blogg! PINLIG! Du er dummere enn Leif Osvold!

     
  • At 1:49 AM, Blogger mrtn said…

    Comments from the cheap seats.

     
  • At 3:47 AM, Blogger geir brede said…

    Magda-Lill? Chirac? Cnyborg? Eva Lundgren? en Lost-seer? ? Paven? nei, jeg nekter å tro at paven vet hvem leif osvold er.

     
  • At 6:37 AM, Anonymous Anonymous said…

    Jeg tror faktisk du bare driver med gjøn. Dette er kun oppspinn, Geir Brede. Akkurat som om du ligger på sykehus med Dagfinn Enerly. DE HAR IKKE INTERNETT PÅ SYKEHUSET!

     
  • At 7:21 AM, Blogger Gaute said…

    Virkelig en gjeng med rakettforskere du har fått som publikum.

     
  • At 7:28 AM, Anonymous Anonymous said…

    Rakettforsker!? Jeg? Er du helt teit eller? Jeg vil bare påpeke at dette er en helt teit blogg!

     
  • At 7:36 AM, Blogger Gaute said…

    Heh.

     
  • At 11:56 AM, Anonymous Anonymous said…

    Big up,blogbrother!

     
  • At 1:36 PM, Blogger Kristoffer Jul-Larsen said…

    Med denne posten tok bloggen skrittet over i de høytlestes rekker. Du har blitt multimedia.

     

Post a Comment

<< Home